lauantai 1. helmikuuta 2014

Tervehdys Chumphonista!

Rannikkoa kohti
Jätimme eilen taaksemme Koh Taon ja jatkoimme matkaa tänne Thaimaan rannikolle, Chumphoniin. Matka katamaraanilla kesti vajaa 2 tuntia. Satamasta tulimme taksilla keskustaan, ja löysimme edullisen huoneen Euro Boutique hotellista hintaan 13 euroa/yö. Itse hotelli on uusi ja valmistunut n. puoli vuotta sitten. Kaikki on uutta ja kiiltävää. :) Tuntuu ihan luksukselta olla täällä, sillä huonehintaan sisältyy ilmastointi, jääkaappi, taulutv, lämmin vesi suihkussa ja yksinkertainen aamupala. Samalla tämä on toistaiseksi tämän matkan edullisin majapaikka.

Katunäkymää Chumphonissa
Itse Chumphonin kaupunki on todella mukavanoloinen, ainakin meidän näkökulmasta. Täällä on todella vähän turisteja, koska suurimmalle osalle matkailijoista Chumphon on vain läpikulkukaupunki. Moni kulkee kaupungin ohi suoraan satamaan ja sieltä Koh Taolle, tai sitten Koh Taolta Chumphonin kautta Bangkokkiin. Me ajattelimme tehdä poikkeuksen, ja otimme huoneen muutamaksi päiväksi.
Hotellihuone

 Iltapäivällä kävimme tässä ihan hotellin lähellä sijaitsevassa ostoskeskuksessa, josta tuntui löytyvän vaikka ja mitä merkkituotteista lähtien. Esimerkiksi converseja täältä saa 28 euron hintaan. Meillä menikin mukavasti aikaa kauppoja kierrellessä, ja Mikolle löytyi pari uutta t-paitaa. Illalla kävimme vielä syömässä ja kävelemässä ympäriinsä. Tähän hotellin viereiselle kadulle nousee iltaisin pystyyn iltatori, jossa katukeittiöistä myydään jos jonkinnäköistä ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti