perjantai 3. tammikuuta 2014

Pakkaamisen ihanuus ja kamaluus

Olen pakannut. Rinkka painaa tällä hetkellä n. 14kg, mikä on minulle ihan kohtuullinen kantomäärä. Suurinpiirtein sen verran rinkkani painoi viime vaelluksellakin Kevolla. Onhan se mahtavaa, että kaikki mitä tarvitsen, tulee kulkemaan rinkassani.


Toki tässä nyt tulee vähän huijattua, sillä osa tavaroista kulkee myös päivärepussa. Eli ihan kaikki ei ole rinkassa pelkästään... Huomenna täytyy vielä viimeisen kerran käydä rinkka läpi, ja samalla miettiä voisiko sieltä vielä jotakin jättää pois. Viimeisimpänä vaihdoin vielä tavallisen pyyhkeen kevyempään harsopyyhkeeseen, joka on minulla ollut yleensä vaelluksillakin mukana. Tuossa ylläolevassa kuvassa näkyy osa tavaroista, jotka löytyvät rinkastani tällä hetkellä. Tietysti yhteisiä tavaroita on myös Mikon rinkassa, ja on helppo lähteä kaksin, kun yhteiset tavarat voi jakaa molempien rinkkaan. Niitä ovat mm. matkaoppaat, lääkkeet ja läppäri. Katsotaan, jos tässä saisi vielä jonkinnäköisen varustelistan kirjoitettua tänne... Jos siis jotakuta sattuu kiinnostamaan, että mitä me kannetaan mukana. :D

Kevon kanjoni kesällä 2013.

3 kommenttia:

  1. Mulla tais painaa vähän alle 10kg rinkka kun oltiin lähdössä puolen vuoden reissuun.. Tuli kyllä otettua ihan vaan välttämättömimmät mukaan kun ei yhtään huvittanu kantaa mitään ylimääräistä! Takasin tullessa rinkka olikin sitten aika turvoksissa, vaikka lähetettiin kaks kertaa 10kg paketitkin Suomeen ennen paluuta :D

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Saanko udella, että kauanko on tarkoitus reissata vai tuletteko kotiin silloin kun tuntuu? Ja onko teillä jotakin kyseistä reittiä tiedossa vai oleteko yhdessä maassa koko ajan?

    Ihanaa ja hauskaa matkaa kummallekkin! :)

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Anne, kyllä tuolta minunkin rinkasta voisi jättää Suomeen paljonkin tavaraa, mutta pelataan nyt vähän varman päälle. Ehkäpä mekin sitten postitetaan Suomeen ylimääräiset/turhat tavarat. =)

    Meillä ei siis ole vielä paluulippua, joten tulemme Suomeen sitten kun siltä alkaa tuntumaan. Reittikin tarkentuu vasta matkan edetessä, mutta ensimmäisenä kohteena meillä on Thaimaa. :)

    VastaaPoista