perjantai 14. helmikuuta 2014

Tervehdys Siem Reapista!


Bussilla
Olemme tällä hetkellä Siem Reapissa, Kambodzan neljänneksi suurimmassa kaupungissa, jonne saavuimme tänään bussilla. Eilisen vietimme vielä Otres beachilla ja se olikin nyt sitten viimeinen rantapäivä pitkään aikaan. Tästä eteenpäin jatkamme matkaa sisämaahan.

Paikallinen "abc", jossa pysähdyimme vessatauolle bussimatkalla

Täällä Siem Reapissa menimme ensin majapaikkaamme Green Park Village guesthouseen, jonne jätimme tavaramme ja kävimme syömässä. Sen jälkeen jatkoimme Siem Reapin keskustaan, jossa kävimme kiertelemässä kaupoissa ja torialueella. Kävimme myös kahvittelemassa yhdessä alueen lukuisista kahviloista.

Huoneemme Green Park Villagessa

Kaupungin läpi virtaa Siem Reap river
Käytettyjen kirjojen kirjakauppa
 Löysimme täältäkin käytettyjen kirjojen kirjakaupan, josta löytyi taas suomalaista luettavaa. Pitää käydä taas vaihtamassa omat luetut kirjat pois ja ottaa uusia tilalle.

Ja myös suomenkielistä luettavaa löytyi -jälleen!
Olen aika innoissani Siem Reapista! Tämä on paljon kivemman oloinen kaupunki verrattuna Phnom Penhiin. Lisäksi todellinen syy tänne tuloomme on se, että alueella sijaitsee kuuluisat Angkorin temppelialueet, jotka ovat tuoneet Kambodzan maailmankartalle. Jos siis Kambodzaan tulee, ei Angkorin temppeleitä voi yksinkertaisesti jättää väliin. Meidän tarkoituksenamme onkin seuraavien päivien aikana käydä tutustumassa temppeleihin ja uskaltaisin väittää, että myös te, blogin lukijat, pääsette/joudutte vielä lukemaan näistä temppeleistä lisää blogissamme. Mielenkiintoisia päiviä tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti