tiistai 14. tammikuuta 2014

Koh Phangan -osa 3

Täällä ollaan, edelleen. Ja nautimme jokaikisestä hetkestä! Tänään aurinko on taas paistanut koko päivän, ja onnistuin ensimmäisen kerran saamaan ihoni punoittamaan. Olkapäistä huomasi, että mihin kohtiin aurinkorasvaa oli tullut enemmän, ja mihin vähemmän... :D
Haad Rinista
Kävimme päivällä ajelemassa, ja tällä kertaa suuntasimme Haad Riniin. Siellä järjestetään kuukausittain täydenkuun juhlat, joista saari on tullut kuuluisaksi. Valitettavasti se juhlapäivä on huomenna, ja saari alkaa olla täynnä turisteja odottamassa juhlien alkamista. Meidän tarkoituksena on vältellä Haad Rinia huomenna, ja aiomme pysytellä turvallisesti täällä saaren toisella puolen omassa majapaikassamme. Siksi kävimmekin pyörähtämässä siellä tänään ja nyt on sekin paikka nähtynä.

 

Paluumatkalla pysähdyimme Thongsalassa ja kiertelimme sen pieniä kauppoja. Ihme ja kyllä emme kuitenkaan ostaneet mitään. Täytynee Koh Samuilla katsella vähän uusia vaatteita, kun palaamme sinne perjantaina. Täällä valikoimat käsittävät pääsääntöisesti niitä kamalia turistirääsyjä, ja minä haluaisin ostaa vain pari normaalia paitaa, joissa ei lue joko a) kaljamerkkiä tai b) full moon partya.

Huomiseen!

3 kommenttia:

  1. Minäkin nautin kun luen teidän blogia :) Ihana tuo videopätkä äänineen, voi kun pääsisi lämpimään! Terkkuja, Elisa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla. :) Taidan siis jatkossakin laittaa silloin tällöin videopätkiä tänne. =) Terveisiä myös sinne kaikille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja kiitos kortista! Tulipa sieltä hullun nopeaa, leima taisi olla 10.1 ja täällä perillä 15.1. Ja joo laita videonpätkiä :)

    VastaaPoista