torstai 13. helmikuuta 2014

Veneretki Koh Ta Kievin saarelle


Koh Ta Kiev
 Varasimme tiistaina Louisen ja Andyn kanssa paikat veneretkelle, joita majapaikastamme järjestetään silloin tällöin. Alunperin tarkoitus oli käydä kolmella eri saarella, ja ohjelmassa oli mm. snorklausta. Sää oli kuitenkin sellainen, että se ei soveltunut snorklaamiseen, joten retkikohteeksi muuttui Koh Ta Kiev, jossa vietimme päivän.

Koh Ta Kiev sijaitsee 10km päässä Otres Beachin rannasta ja on 28 neliökilometriä kooltaan. Koh Ta Kieviä voisi vielä kuvailla paratiisisaareksi, koska sieltä löytyy vain muutamia yksinkertaisia bungalowi -majoituspaikkoja, ja saarella kulkupelinä toimivat omat jalat. Lisäksi saari on vielä lähes täysin viidakon peitossa, ja sen rannat melkein autioita. Valitettavasti tilanne on muuttumassa tänä vuonna, sillä Koh Ta Kiev on myyty eteenpäin, ja suunnitelmat saaren muuttamiseksi turistikohteeksi ovat aika hurjia. Koh Ta Kievin viidakko on tarkoitus raivata ja paikalle rakentaa isot (kalliit ja hulppeat) majoitusalueet. Kuulemamme perusteella Koh Ta Kievin omistajuus vaihtuu tämän vuoden huhtikuussa, joten nyt on vielä viimeisiä mahdollisuuksia päästä käymään saarella ennen kuin se rakennetaan täyteen.
Rukoilijasirkka
Joka tapauksessa päivä saarella meni oikein mukavasti, ja viiden paikkeilla lähdimme takaisin Otres beachia kohti. Katselimme auringonlaskua veneestä, jonka jälkeen suuntasimme rantaan. Illan vietimme Louisen ja Andyn kanssa pelaillen biljardia ja jutellen. Olimme kyllä jo aika väsyneitä, joten menimme aikaisin nukkumaan.

Auringonlasku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti