torstai 16. tammikuuta 2014

5. päivä Koh Phanganilla

Kävimme tänään vielä viimeisen kerran ajelemassa Koh Phanganin saarella paikoissa, joissa emme vielä olleet käyneet. Yksi tällaisista paikoista oli Bottle Beach, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa, varsin huonokuntoisen tien päässä. Vaikka tien kunto olikin huono, niin ei se turisteja näyttänyt estävän. Bottle Beachilta löytyy myös muutamia majoitusfirmoja ja siellä näytti olevan turisteja aina lapsiperheistä lähtien.

Banana pancake aamupalaksi. Kerkesin haukata palasen, ennen kuin muistin että kamera on laukussa. :D

Lisäksi iltapäivästä kävimme Koh Maa -nimisellä saarella. Se sijaitsee Mae Haad Beachin vieressä ja silloin kun merenpinta on matalalla, saarelle pääsee hiekkasärkkää pitkin kuivin jaloin. Tällä kertaa merenpinta oli sen verran korkealla, että kahlasimme saarelle uikkarit päällä. Koh Maalta löytyy hyljätty resortti ja ilmeisesti paikka on aika suosittu, sillä ihmisiä oli saaressa paljon kiertelemässä, ottamassa aurinkoa ja snorklaamassa meressä saaren läheisyydessä.

Koh Maalta otettu kuva
Kun lähdimme takaisin majapaikkaamme kohti, Mikko ajoi yhdestä tien risteyksestä ohi, ja tehtiinkin vähän isompi mutka Thongsalan kautta, ennen kuin palattiin takaisin majapaikkaamme. Ehdimme kuitenkin vielä hakea pyykit, palauttaa skootterin ja käydä vielä uudemman kerran hieronnassa. Mikko otti perinteisen thai-hieronnan ja minä otin jalkahieronnan. Olimme päivän viimeiset asiakkaat ja taisin saada vähän extraa, sillä jalkojen lisäksi myös kädet, pää ja hartiat hierottiin samaan hintaan. :D Ei haitannut! Hieronnan jälkeen kävimme syömässä, ja nyt taidamme kohta lähteä nukkumaan. Hyvää yötä!
Koh Maa

Hyljätty resortti

3 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoiselta näytti tuo banaanipannukakku... Se ilmeisesti oli kuitenkin ihan syötävä??? Ja ihat näytti olevan maisemat. Tosin täälläkin talvi taitaa olla ihan kauneimillaan. Nyt on ollu ihan upea täysikuu ja kun pakkasta on ollu ihan reilusti, on maisema ollu todella kaunis. Kerranki ;) Mikkolle hyvää syntymäpäivää ja muutoinkin ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Mikolle oikein hyvää syntymäpäivää ja kivoja lomapäiviä molemmille! T.kotijoukot

    VastaaPoista
  3. Banaanipannukakku on huippuhyvää. :) Mikon puolesta kiitos onnitteluista. :) Palasimme tänään Koh Samuille ja huomenna on luvassa jännittävät frisbeegolfkisat. Uusi blogipostaus tulee todennäköisesti huomenna. :)

    VastaaPoista