torstai 20. helmikuuta 2014

(18.2. osa 2/2) Nyt on temppelit nähty!

Johan tässä on kirjoitettu Angkorin temppeleistä niin, että alkaa temppelit tulla korvista ulos! Tiistaina käytiin vielä Angkor Watin jälkeen muutamilla muilla, mm. Bayonin, Ta Keon ja Ta Nein temppeleillä.

Bayonin tornit koostuvat valtavista kasvoista, jotka näyttävät neljään eri ilmansuuntaan.

Näistä temppeleistä pidin eniten Ta Nein temppelistä, koska se sijaitsi hiukan syrjässä ja siellä ei ollut juuri muita turisteja. Ta Nein temppeli on todella pieni, ja sinne vie pelkkä hiekkatie toisin kuin muihin temppeleihin, joihin pääsi ihan asfalttiteitä pitkin.

Erään temppelin tornista kuvattua maisemaa

Puolen päivän aikaan saimme kierroksen temppelialueella tehtyä. Juuri sopivasti, kun päivä alkoi olla kuumimmillaan. Kuskimme käytti meitä vielä keskustassa syömässä, jonka jälkeen palasimme takaisin majapaikkaamme. Olimme ihan puhki, joten loppupäivän lepo teki todella hyvää! Illalla menimme syömään majapaikkamme omaan ravintolaan. Syönnin jälkeen jäimme vielä hetkeksi istumaan pöytään, ja se kannatti! Nimittäin aivan yhtäkkiä jostakin tupsahti meidän vanhat tutut Louise ja Andy, joihin tutustuttiin Sihanoukvillessä! Olimme toki tietoisia, että he tulevat pari päivää meidän jälkeen myös Siem Reapiin, mutta eipäs tiedettykään, että he olivat varanneet majoituksen samasta paikasta kuin mekin! Jälleennäkemisen riemu oli suuri, ja vaihdettiinkin kuulumisia hyvän tovin. Andy ja Louise aikoivat jatkaa matkaa keskiviikkoaamuna Laosin puolelle, ja mekin olimme jo varanneet bussiliput seuraavaan kohteeseen. Hassua, että kuitenkin törmättiin vielä!

Keskiviikkona jatkoimme matkaa, mutta siitä lisää huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti