sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pyykkäystä ja kaupungilla kiertelyä lauantaina

Lauantaiaamuna pesimme itse käsin pyykkiä, sillä emme ole löytäneet Chumphonista pyykkipalvelua. Koska turistejakaan ei juuri ole, ei alueella ole samalla tavalla turisteille suunnattuja palveluita verrattuna esimerkiksi Koh Samuihin. Toki hotellin kautta voisi laittaa vaatteita pesuun, mutta siitä joutuu pulittamaan tietyn summan per vaatekappale. Ostimme pienen pussillisen pyykinpesujauhetta 20 sentin hintaan, ja siitä riittää useammaksi pesukerraksi.
Pyykkipäivä

Pyykkihommien jälkeen lähdimme päiväksi kiertelemään kaupungille. Löysimme ison katetun torialueen, jossa oli myynnissä ties vaikka ja mitä. Lisäksi kävimme monissa pikkukaupoissa, joita tuli vastaan.Tässä kuvia päivän kaupunkiseikkailusta: 


Ilmeisesti jokin vesipumppu

Chilejä

Torilla oli myynnissä ihan kaikkea. Siis IHAN kaikkea.

Torin vaatepuolelta


Valitettavasti tämä ei olisi sopinut rinkkaan :D

"Hello! Where are you going? Where are you coming from?" Kävelimme jonkinlaisen lauantaikoulun ohi, jossa lapset (ja opettaja) halusivat kuulla meidän matkasta.


Tunnelma täällä Chumphonissa on mukavaa ja aitoa. Kadulla kävellessä lapset saattavat sanoa "hello!" meidät nähdessään. Minua myös huvitti, kun ryhmä nuoria tuli vastaan ja he olivat sen näköisiä, että nyt on jotakin mielessä. Koko ryhmä tervehti meitä kuin yhdestä suusta, mutta kun kysyin englanniksi, että mitä kuuluu, vain yksi uskalsi vastata takaisin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti