lauantai 1. maaliskuuta 2014

Pakse

Heipparallaa!
Tulimme eilen minibussilla Pakseen, joka on Etelä-Laosin isoin kaupunki. Minibussissa meidän kanssa matkusti samalla italialaisia ja ranskalaisia reissaajia. Rinkat eivät mahtuneet auton sisälle, joten kuski kiinnitti pakaasit auton katolle, ja niin vain hurautettiin n. 120km matka Pakseen!
Meidän kyyti :D

Paksessa todettiin matkatavaroiden pysyneen kyydissä mukana, joten nostettiin rinkat selkään ja käveltiin meidän uuteen majapaikkaamme. Ilta menikin keskustan alueella kierrellessä.
Shopping centre

Tänään kävimme paikallisessa hierontapaikassa (Clinic Keo Ou Done), josta oli maininta Lonely Planetin matkaoppaassa. Se ei sijaitse ihan keskustassa, joten otimme tuk-tukin. Tunnin hieronta maksoi vain n. 3,50€ ja se oli hyvin samantyyppistä kuin thaimaalainen hierontakin (venytyksiä ja lihasten painelua).
Katunäkymää Paksen keskustassa

Ps. Oikein hyvää hiihtolomaa kaikille, joilla se on nyt alkanut! Mitäs Suomen suuntaan kuuluu? Ilmeisesti lunta ei enää ole, joten ei tarvitse kaivaa suksia esille loman aikana?!

Menossa teiden pölisemisen ehkäiseminen, eli teiden kastelua

2 kommenttia:

  1. Heh, kattelin läpi omia Laosin kuvia ja mulla on kuva tuosta melkein samasta kohtaa, mistä tuo viimeinen kuva on otettu! Näköjään vähän katua laitettu remonttiin, mun kuvassa on vielä asfalttitie. :P Tosi kiva seurata teiän reissua, kun on paikkoja joissa on itsekin käynyt. Mielenkiinnolla kattelee kuvia, että miten paikat ovat muuttuneet.

    VastaaPoista
  2. Hei! Aika hauska juttu! Kiva kun lueskelet meidän blogia ja kommentoit, kun ei tänne kukaan muu uskalla kommentoida... :) Ja kiitos vielä vinkeistä, joita laittelit aikaisempaan postaukseen!

    VastaaPoista