torstai 20. maaliskuuta 2014

Vierailu Vietnamin suurimpaan ostariin

Kaupunkinäkymää Hanoissa

Sää oli tänään heti aamusta asti sateinen ja harmaa, joten päätimme viettää päivän sisätiloissa, eli käytännössä Hanoin ostoskeskuksissa. Lähdimme aamupalan jälkeen sompailemaan bussilla kohti Vietnamin suurinta ostaria nimeltään Vincom Mega Mall - Royal City.

Ostarin edessä

Ensin odoteltiin väärällä bussipysäkillä jonkin aikaa, kunnes hoksattiin, että eihän se bussi siitä kuljekaan... Hups! No, käveltiin toiselle bussipysäkille, ja hetken odottelun jälkeen pääsimme oikeaan bussiin. Matkaa ostarille oli n. 7km, joten meillä meni hyvä tovi, ennen kuin päästiin perille. Bussipysäkiltä jouduimme vielä kävelemään n. 10 minuutin matka ostarille.

Kauppoja

Royal Cityn ostari on varsin uusi tapaus Hanoissa, ja se on aika hämmentävä kokonaisuus. Suurin osa ostarista sijaitsee maan alla, ja perinteisten kauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden lisäksi sieltä löytyy keilahalli, elokuvateatteri, jääluistelurata, vesipuisto yms. Tarjontaa siis riittää... Harmi, ettei tullut uikkarit matkaan, sillä näin arkipäivänä olisi maanalaiseen vesipuistoon päässyt edullisemmin. :D

Lisää kauppoja ja merkkiliikkeitä

On tyylikästä!


Royal Cityssä meillä meni iltapäivään asti. Sieltä päätimme vielä mennä käymään toisella ostarilla, jota hotellissamme suositeltiin. Vincom Center Shopping Mall ei kuitenkaan tarjonnut meille enää mitään uutta verrattuna Royal Cityyn, joten kävelimme vain sen läpi ja lähdimme takaisin hotellille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti