keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vang Vieng

Tämän päivän kulkuneuvo
Matkasimme tänään päivällä Vientianesta Vang Viengiin, joka taitaa olla reppureissaajien tunnetuin käyntikohde Laosissa. Lähdimme aamupäivällä Vientianesta ja matka pikkubussilla meni erittäin mukavasti, sillä tutustuimme Kanadalaiseen pariskuntaan, Daveen ja Pattyyn. Lisäksi samalla kyydillä matkasi 2 ruotsalaista tyttöä, joista toisen nimi sattui olemaan Nina (toisen nimeä emme kuulleet). Davella ja Pattylla on Kanadassa ravintola, mutta näin talvisin he sulkevat sen kolmeksi kuukaudeksi, ja lähtevät kiertämään maailmalle. Tänä talvena kohteena heillä on Kaakkois-Aasia, kuten meilläkin.

Jäätelö- ja vessatauko puolessa välissä matkaa... Bongatkaa Mikko kuvasta!
 Sitä mukaan, kun reissaa enemmän, tulee myös enemmän vastaan paikkoja ja maita, joissa pitäisi joskus päästä käymään. Hassua! Nytkin meidät on Daven ja Pattyn toimesta lämpimästi kutsuttu Kanadaan. Ehkäpä joskus pääsemme heillä käymään! :)

Majapaikkamme Vang Viengissä
Perillä Vang Viengissä otettiin tällainen 14 euron huvila. :D Katsotaan, miten monta päivää täällä viihdytään. Ainakin majapaikan alue on todella rauhallinen, ja tämä on vähän sivussa Vang Viengin keskustasta, jossa suurin osa baareista ja bilepaikoista sijaitsevat.


Tiesittekö muuten, että täällä Kaakkois-Aasiassa kuunsirppi makaa selällään näin kuukauden alkupuoliskolla. Mepäs tiedetään nyt ja ollaan omin silmin nähty! Kyllä matkailu avartaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti