tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hyvää laskiaistiistaita!


Täälläkin on tänään herkuteltu laskiaispullalla! :) Vientianesta nimittäin löytyy Scandinavian bakery, joka on toiminut täällä jo 20 vuoden ajan. Kävimme siellä piipahtamassa, ja meidän yllätykseksi heillä oli valikoimissaan laskiaispullia. Kylläpä maistuikin laskiaispulla hyvältä, aijai! Mikko otti itselleen kanelipullan, ja sen lisäksi leipomon pikkuleipävalikoimassa oli mm. shakkiruutuja. Ei ne kyllä ihan niin hyviä olleet, kuin Tyngän mummun shakkiruudut, mutta oikein makoisalta maistuivat!

Scandinavian Bakery, Laos

Pullaherkuttelujen lisäksi kiertelimme tänään kaupungilla, vierailimme mm. paikallisessa museossa (pääsymaksu 1€), jossa saimme tutustua Laosin historiaan. Vientianen keskustassa on aika vähän nähtävää, ja monet pitävätkin kaupunkia vain ohikulkupaikkana. Meidän mielestämme Vientiane on kuitenkin paljon miellyttävämpi kaupunki verrattuna Kambodzan pääkaupunkiin, Phnom Penhiin. Täällä on rauhallisempaa ja puhtaampaa. Myöskään tuk-tuk -kuskit eivät ole joka kadunkulmassa huutelemassa, vaikka tuk-tukin kuitenkin saa helposti, jos haluaa lähteä vähänkään kauemmaksi. Keskustan alueella on kuitenkin helppo liikkua jalkaisin, joten emme tänään ottaneet tuk-tukkia kertaakaan. Tässä kuvia kaupungilta:

Vientianen rakennukset eivät ole tylsiä harmaita betonilaatikoita

That Dam
Jotkut paikalliset uskovat, että That Damissa asuu seitsenpäinen Naga, joka yritti suojella kaupunkia Siamilaisten armeijaa vastaan vuonna 1827.


Hedelmäkärry, josta voi ostaa tuoreita hedelmiä
Katunäkymää

Katunäkymää

Puistoalue


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti