keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vietnam military history museum

Olemme näiden parin päivän aikana kierrelleet ympäri Hanoita, ja opetelleet liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä, eli käytännössä busseilla. Bussilla matkustaminen on todella halpaa, sillä yksi bussimatka kaupungilla maksaa 5000 Vietnamin dongia, eli n. 0,15€. Busseista löytyvät omat lipunmyyjät, jotka käyvät myymässä sinulle kertalipun aina kun nouset bussiin. Valitettavasti emme ole löytäneet erillistä bussilinjakarttaa, mutta meidän kaupunginkarttaan on merkattu bussien kulkureitit.

Tässä pysähtyvät bussit 02, 09 ja 45
Tänään kävimme Vietnam military history -museossa, eli Vietnamin sotamuseossa. Pääsymaksu museoon oli n. 1,40€, ja meillä meni siellä koko iltapäivä. Varsinkin Mikko koki museon mielenkiintoiseksi, sillä siellä oli monenlaista sota-aiheista nähtävää. Tässä kuvia museoalueelta:

Museon etupihaa

Paikallisilla opiskelijoilla taisi olla historiantunti museolla

Museon piha-alueelta

Rypälepommit tekivät hurjaa jälkeä Vietnamissa

Amerikkalainen hävittäjä

Tiedoksi vielä Etelänkylän suuntaan, että kirje tuli perille, ja saimme sen tänään Huanilta. Kiitos! :)

1 kommentti:

  1. Kiva, että kirje on perille päässyt.Tänne on tulut talvi jälleen, pakkastakin on öisin jopa toistakymmentä, päivisin nollan tuntumassa ja jopa 10 +astetta.Maa on valkoinen, aurinkokin välillä näyttäytyy,tuulee , tyypillinen keväinen sää.Kyllä tosiaan tekisi mieli pakata reppu selkään ja suunnata kohti lämpöisempiä maita kun lukee teidän matkastanne ja katselee lähettämiänne kuvia....mutta , kiva että te saatte nauttia matkasta, jota pitkään suunnittelitte! Terveisiä meiltä kaikilta ja oikein hyvää matkan jatkoa, mukana kuljetaan.....

    VastaaPoista