perjantai 14. maaliskuuta 2014

Night market Luang Prabangissa

Täältä Luang Prabangista löytyy mielenkiintoisia torialueita. Isoin turisteja houkutteleva tori on Night market, joka sijaitsee aivan keskustassa. Night markettia varten suljetaan joka ilta n. 400 metriä pitkä katu, jonka varrelle myyjät pystyttävät telttansa ja asettelevat tuotteensa esille. Myynnissä on paikallisia käsitöitä, t-paitoja sekä turistikrääsää. Olemme kävelleet kadun läpi useamman kerran tällä viikolla, ja aina vain se on yhtä mielenkiintoinen!

Paikallisia käsitöitä iltatorilla

Myyntikojuja iltatorilla

Iltatorin tarjontaa


Lisäksi keskustasta löytyy Morning Food Market, eli ruokatori, joka on avoinna aamuisin. Sieltä paikalliset käyvät ostamassa vihanneksia, hedelmiä, lihaa, jne.

Puolen päivän aikaan oli aamutori ruvennut hiljenemään, ja tämäkin myyjä nukahtanut... :)

2 kommenttia:

  1. Näitä erilaisia toreja kyllä jää reissuilta kaipaamaan. Ne on parhaimmillaan aivan upeita nähtävyyksiä. Meilläkin on täällä nähtävyys.... kalajoen lumettomaan maastoon on saatu aikaiseksi latu, jossa huomenna aamulla starttaa kisa ;) Hiihtäjien ohjeistus on suht helppoa reitistön suhteen. Latu on merkitty lumella ja reitiltä eksyminen huonontaa luistoa merkittävästi ;)
    Nauttikaa te lämmöstä ja ihanasta toritunnelmasta.

    VastaaPoista
  2. Totta, varsinkin minä olen aina innoissani näistä erilaisista toreista! On vain hauska kiertää ja katsella, mitä kaikkea niissä myydään.

    Siellä on ilmeisesti kuskattu kärrykaupalla lunta kisoja varten? Toivottavasti eivät ehdi nyt yön aikana sulamaan... :D Hauskaa kisapäivää!

    VastaaPoista