keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Sanur

Padangbai olisi muuten ollut ihan hyvä paikka, mutta nukuimme siellä aika huonosti. Padangbain satamassa laivat huudattivat torviaan pitkin yötä, joten heräilimme useamman kerran kyseiseen toimintaan! Siispä jatkoimme matkaamme Sanurin rannalle, joka on ainakin Kutan rantaan verrattuna rauhallisempi. Täällä vietämme muutaman päivän nauttien auringosta, hotellin uima-altaasta sekä suomenkielisistä kirjoista, joita hotellin kirjahyllystä löysimme.

Uima-altaalla

Teimme myös varsinaisen löydön täältä Sanurista! Italialainen Massimo -niminen ravintola myy kotitekoista jäätelöä, ja heidän valikoimassaan oli lakritsijäätelöä! Lakritsijäätelö on niin suomalainen herkku, että siihen ei ulkomailla törmää. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, sillä me olemme nyt pari kertaa käyneet Massimossa herkuttelemassa lakritsijäätelöllä! Ainoastaan lakritsikastikeraidat puuttuvat, mutta muuten maku on hyvä. ;) 

Lakritsijäätelöääääääääääää!!!
Olemme myös käyneet kävelemässä Sanurin rannalla, mutta emme ole ottaneet siellä aurinkoa. Aurinkotuolin vuokra on 50 000 rupiaa päivältä, eli reilut 3 euroa. Kuulostaa ehkä pikkusummalta, mutta kahdelta se tekee jo n. 6,50€/päivä, mikä on meidän mielestämme liikaa pelkistä aurinkotuoleista. Onneksi aurinko paistaa myös hotellin uima-altaalle. :D

Sanur Beach iltasella


Hyvää vappua ja syökää meidänkin puolesta munkkeja! :)


2 kommenttia: