keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Vietnamin oma Sahara - eli White Sand Dunes

Vuokrasimme tänään majapaikastamme skootterin päiväksi n. 5 eurolla ja ajelimme koko päivän ympäri Mui Nen seutuja sekä kävimme muutamilla nähtävyyksillä. Mui Nen alue on melko kuivaa, ainakin tähän aikaan vuodesta, ja täältä löytyy ihan uskomattoman upeita hiekkadyynejä. Eräs hiekkadyyni-alueista, White Sand Dunes, sijaitsee n. 30 kilometrin päässä Mui Nesta, mutta on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Sinne järjestetään valmiita retkiä, mutta meidän mielestämme paras vaihtoehto oli ottaa skootteri alle ja huristella sillä omatoimisesti dyyneille.

 Tässä kuvasaldoa meidän retkestämme, vai oliko nämä kuvat sittenkin Särkiltä? Tai sieltä Saharasta? Klikkaamalla saa kuvat vähän isommiksi:

White Sand Dunes
Hiekkaa silmänkantamattomiin...

Vietnamissa ollaan, vaikka ei uskoisi!

 Jostakin syystä kävellessämme noilla hiekkadyyneillä minulle tuli mieleen ne vanhat Kari Grandin televisiomainokset. Tiedättehän ne: ”Hän on kaikkien janoisten sankari, aikamme legenda: Kari… Grandi!!” Jos olette unohtaneet, niin tästä pääsee verestämään muistoja youtubeen. Lisäksi nuo ylläolevat kuvat näyttävät ihan joiltakin netissä pyöriviltä taustakuvilta, joita voi ilmaiseksi ladata koneelle. Mutta ei niitä ole tähän ladattu netistä, vaan ylpeänä voin sanoa ottaneeni omalla kamerallani kyseiset kuvat. Ovat siis ihan aitoja, vaikkakin pienennetty alkuperäisistä kuvista!


 Tällaisia muovinkappaleita olisi voinut vuokrata, ja kokeilla mäenlaskua dyynin päältä. Samaten mönkijöitä oli vuokrattavana, mutta hinta oli ihmeenkin korkea. 10 dollarilla olisi saanut ajaa 20 minuuttia!


Maisemaa paluumatkalta


Suomessa on hirviä ja poroja teillä, täällä lehmiä!

Uskomaton maa tämä Vietnam! Huomenna kirjoittelen lisää muista paikoista, joissa tänään vierailimme. Nyt alkaa olla jo aika myöhä, joten taidamme hipsiä nukkumaan. Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Täälä taitaa tuo hiekka olla vielä vähä jääsä..kevättä ootellessa
    White Sand Dudes On Aika Nasta Mui Nai Nen Mui Mesta. Mui Mui vaan sinnekki

    VastaaPoista
  2. Hehhee! Mikko tuolla pohdiskeli, että mikä olis paras mönkijä noille dyyneille. :D

    VastaaPoista