keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ubud

Jätimme tänään Kuta Beachin taaksemme, ja otimme bussikyydin Balin keskiosaan, paikkaan nimeltä Ubud. Jos joku on lukenut kirjan Eat Pray Love tai nähnyt samannimisen elokuvan, niin kirjan ja elokuvan tapahtumat sijoittuvat osittain tänne Ubudiin.Täällä Ubudissa majoituimme "homestayhin", eli käytännössä yövymme Indonesialaisen perheen luona. He vuokraavat kahta huonetta matkailijoille, ja huoneista löytyvät omat kylpyhuoneet ja omat sisäänkäynnit. Meidän naapurihuoneessamme yöpyy marokkolainen pariskunta.
Meidän huone Ubudissa

Meidän isäntäväkemme osallistuu kahdesti viikossa Kecak Fire & Trance Dance -esitykseen, joista toinen kerta sattui olemaan juuri tänä iltana. He saivat ylipuhuttua meidät katsomaan kyseistä esitystä, ja hyvä että saivatkin! Esitys oli upeaa katsottavaa, ja se sisälsi perinteistä Indonesialaista tanssia, laulua ja upeita pukuja. Siinä tuli kyllä mojova kulttuuriannos yhdellä kertaa! :)

Kecak Fire & Trance Dance
Katsotaan, jos näillä Balin nettiyhteyksillä onnistuisin lisäämään pari videonpätkää myöhemmin. :) Huomenna olisi sitten tarkoitus tutustua Ubudin alueeseen tarkemmin. Huomiseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti