perjantai 4. huhtikuuta 2014

Nha Trangin biitsi

Vaikkakin eilisessä postauksessa sormeni villiintyivät ihan täysin kirjoittamaan Nha Trangin venäläisturisteista, niin täytyy myöntää, että tässä(kin) paikassa on jotain todella hyvää. Nimittäin biitsi! Upea hiekkaranta ja kauniin värinen meri. Ja tämän ylemmän kuvan perusteella on aika vaikea arvata meidän sijaintia, jollei sitä tietäisi. Vai uskoisitteko tämän kuvan perusteella meidän olevan Vietnamissa?

Nha Trangin biitsi
Lapsiperheille tämä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen uimaranta, sillä ranta syvenee heti ensimmäisen kahden metrin jälkeen. Minulla ainakin vesi yltää heti kaulaan asti, joten kovinkaan pitkälle en voi mennä jos haluan ylettyä pohjaan. Ja varsinkin jos meressä on aaltoja, niin on parempi pysytellä lähellä rantaa. Mikko kuitenkin tykkää, kun ei tarvitse kahlata "kilometrikaupalla ulapalle, että pystyy uimaan".

Rantaa toiseen suuntaan



Ollaan myös käyty täällä muutamana iltana syömässä intialaisessa ravintolassa, jossa kahden hengen päivällinen maksaa yhteensä n. 8-9 euroa. Kalliimpaa, kuin normaalisti vietnamissa syöminen, mutta vaihtelu virkistää. :)

Omar's

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti