maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kuta Beach Balilla

Noniin, eilinen välikohtaus paikallisen meren kanssa tuhosi kamerani ja puhelimeni, mutta onneksi Mikon kamera oli turvassa hotellilla. Tästä eteenpäin taltioimme siis reissukuvat Mikon kameralla. :)

Kapea kuja, jota pitkin kävelemme hotellilta lähimpään kauppaan

Tänään aamupalan jälkeen vietimme aamupäivän hotellimme uima-altaalla lukien kirjoja ja jutellen muiden suomalaisten kanssa, jotka yöpyvät samassa hotellissa. Meidän matka alkoi tuntua kamalan lyhyeltä, kun kuuli heidän matkojensa kestosta! Eräs pariskunta oli lähtenyt matkalle viime vuoden lokakuussa, ja aikovat palata Suomeen juhannukseksi. Samaten eräs suomalainen tyttö oli myös lähtenyt reissuun viime syksynä, ja aikoi kuulemma palata Suomeen puolen vuoden kuluttua. Sen verran mitä olemme tämän matkan aikana jutelleet muiden reissaajien kanssa, on vaikuttanut täysin normaalilta matkustella useita kuukausia putkeen.

Täältä löytyy kaikki - jopa mäkkäri ja burger king!

Iltapäivästä lähdimme tutustumaan lisää alueen turistikohteeseen, eli Kuta Beachiin, joka vaikuttaa olevan Balin suosituin ja tärkein ranta. Alue on niin turistisoitunut, että sieltä löytyy kaikki mäkkäreistä ja burger kingeistä lähtien!

Kuta Beachilta löytyy myös vesipuisto
Samalla kävimme katselemassa rantaa, jossa näytti olevan paljon aloittelevia surffareita opettelemassa pysymään laudan päällä. Ihan mukavannäköistä aaltoa merellä oli, joten kelpaa siellä varmasti opetella surffailemaan.

Kuta Beach

Paikalliset oravat esittäytyvät

Facebookissa on viime päivinä kiertänyt haaste ottaa viiden päivän ajan kuvia omasta arjesta. On ollut todella mukava katsella tuttavien arkikuvia, ja niiden innoittamina myös kuva meidän arjesta! Ei me täällä pelkästään maata rannalla ja katsella maisemia aamusta iltaan. Tänään oli myös pyykkipäivä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti