maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ho Chi Minh City

Olemme nyt kolmen päivän ajan kierrelleet ympäri Ho Chi Minh Citya. Tässä muutamia kuvia kaupungilta:

Vähän vihreää kaupungin keskellä

Ho Chi Minh City on Vietnamin suurin kaupunki, ja pääkaupunki Hanoi tulee vasta toiselle sijalle. Molemmissa kaupungeissa on paljon samaa, mutta myös huomattavia eroja. Ho Chi Minh City on länsimaalaisempi ja vähän puhtaampi kaupunki. Täällä on myös paljon kuumempi verrattuna Hanoihin, ainakin tähän aikaan vuodesta. Lisäksi meidän mielestämme paikalliset ovat täällä avoimempia ja ystävällisempiä verrattuna Pohjois-Vietnamiin. Älkää tosin ymmärtäkö väärin, sillä myös pohjoisessa saimme kokea suurta vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä! Nha Trangin ja Mui Nen venäläiskeskittymien jälkeen on myös todella positiivista, että paikalliset ymmärtävät paremmin englantia.

Kaupungilla

Liikenne on täälläkin kaoottista ja äänekästä

Olemme käyneet pari kertaa syömässä Fastnood -pikaruokaravintolassa. Voit itse valita annokseesi nuudelit, kasvikset, lihan ja lopuksi vielä kastikkeen oman maun mukaan. Toimii! 

Fastnood
Vietimme tänään aikaa paikallisessa puistossa, sillä järjestimme tapaamisen muiden geokätköilijöiden kanssa. Tällä kertaa tapaamisessa oli edustusta Suomesta (me), Ruotsista ja Uudesta-Seelannista. Siellä puistossa istuskellessa seurasimme paikallisten elämää. En tiedä olenko jo aikaisemmin maininnut, mutta Aasiassa ihmiset todella viettävät aikaa ulkona ja ovat sosiaalisia. Tässäkin puistossa ihmiset pelasivat erilaisia pelejä, kuntoilivat yms. Kuka tahansa saattoi aloittaa esim. đá cầu -nimisen pelin, johon ohikulkijatkin voivat halutessaan liittyä mukaan. 

Frisbeen heittelyä puistossa (vanha vietnamilainen mies vs nuori)

Lentävä lautanen :D


Dá cầu -niminen peli

Näihin kuviin ja tunnelmiin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti