lauantai 5. huhtikuuta 2014

Vinpearl - Vietnamin oma Disneyland, tai paremminkin Puuhamaa

 Vietimme tänään päivän Vinpearlissa, joka on vähän niinkuin Vietnamin oma Puuhamaa. Vinpearl on rakennettu Nha Trangin edustalla sijaitsevaan saareen, ja perille pääsee joko gondolihissillä tai lautalla. Keskustasta pääsee kätevästi bussilla nro 4 gondolihissin viereen, ja bussimatka yhdeltä maksaa alle 20 senttiä.

Bussi nro 4
 Liput Vinpearliin maksoivat vajaa 18€/hlö ja se sisältää kyydin Vinpearliin ja takaisin, sekä kaikki laitteet ja huvitukset. Sillä rahalla ei ihan pääse Suomessa Puuhamaahan, eikä taida päästä edes Kalajoen Jukuparkkiin.

Hissimatkan pituus on reilu 3km
 Itse Vinpearlissa on vähän kaikkea. Löytyy merenalainen maailma akvaarioineen, delfiiniesityksiä, sisäpelejä, huvipuistolaitteita sekä vesihuvipuisto. Vesihuvipuiston vieressä on myös oma hiekkaranta, jos haluaa uida meressä.


Mikko ja akvaario

Pieniä Nemoja

Vesihuvipuiston lasten allas
 Vesipuistossa oli monenlaisia liukumäkiä, joita mekin Mikon kanssa testailtiin. Niistä ei valitettavasti ole kuvia kamerassa, sillä jätimme kameran säilytykseen siksi ajaksi, kun olimme vesipuiston puolella. Nuo lasten altaan liukumäet jätettiin kuitenkin väliin, vaikka niistä on tässä kuva. Ehkä meitä ei oltaisi edes päästetty niihin...


Eräs huvipuistopuolen laitteista. Laitteita olisi saanut olla enemmän. Bongatkaa Niina :D

Päivä meni nopeasti Vinpearlissa. Oltiin kuitenkin heti aamusta liikenteessä, ja viiden paikkeilla takaisin hotellilla. Hauskaa oli! :D Nyt vielä pari päivää Nha Trangissa, ennen kuin jatkamme tätä Vietnamin kierrosta.

2 kommenttia:

  1. Hei, onpa teillä ollut melkoinen huvipuistopäivä :) Tuommoiseen paikkaa pääseminenkin tuottaa jo jkn asteista päänvaivaa -luullakseni voisin pahoin sekä hississä että lautalla... ja mitä ilmeisimmin Mikko on yhtä keinutuksenkestävä eli se on maannu selällään laiturilla haukkomassa happea kun Niina on hurruuttanu tuolla Tyrskyn näkösellä vatkaimella !! Mutta yhtään en epäile etteikö paikka ole ollut aivan hulppea.
    Ihanaa alku viikkoa :D

    VastaaPoista
  2. Gondolihissin kyyti oli tasaista, eli hyvin meni matka saareen ja takaisin! Kyllä Mikkokin testaili erästä huvipuiston laitetta, nimittäin törmäilyautoja. :D

    Mukavaa alkuviikkoa myös Suomeen! :)

    VastaaPoista