tiistai 20. toukokuuta 2014

RT10 - Upper Hutt - Napier 18.5.2014

18.5.2014

Upper Huttin leirintäalueen vieressä sijaitsi puistossa frisbeegolfrata, joten heti aamupalan jälkeen suuntasimme sinne. Mikko kävi muutaman väylän heittelemässä, mutta mutta joutui keskeyttämään pelaamisen, sillä puistoon oltiin juuri rakentamassa rataa lasten juoksukilpailuja varten. Minä kävin sillä välin kiertelemässä ja kuvaamassa puistoa, sillä siellä on kuvattu otteita Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarjaan. 

Tässä puistossa on kuvattu Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarjaa

 Pääsimme kuitenkin hyvissä ajoin jatkamaan matkaa, ja ajoimme isompaa tietä kohti Napieria. Välillä kuitenkin päädyimme tekemään vähän isomman koukkauksen, sillä karttaan oli merkattu mielenkiintoinen paikka:
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu! Se on maailman pisimmän nimen omaava paikka. Pitihän sitä ihmettä mennä oikein katsomaan, ja periltä löytyikin isoin tähän mennessä nähty nimikyltti. Hyvä, että saatiin kuvaan mahtumaan! 

On siinä paikalla nimi...

 Reittivalintamme oli muutenkin erittäin mielenkiintoinen, sillä jouduimme keskelle lampaiden siirto-operaatiota. Aivan yhtäkkiä kaikessa rauhassa ajellessamme vastaan tuli valtava lammaslauma, joka ympäröi meidät!

Tästä ei päässyt hetkeen minnekään!

Kaikkien näiden kommellusten ja koukkausten jälkeen pääsimme kuitenkin Napieriin illaksi, ja päätimme jälleen yöpyä leirintäalueella. Samalla tuli taas pestyä pyykkiä leirintäalueen pesulassa.

Maisemaa matkan varrelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti