torstai 29. toukokuuta 2014

Esittelyssä campervan Mighty Highball / Britz HiTop

Tässäpä vähän kuvia meidän campervanista, jolla ajellaan täällä Australiassa. Täällä oli esittely Uuden-Seelannin campervanista.

Highball / HiTop
Vuokrattiin siis Australiaankin jo etukäteen valmiiksi campervan. Valittiin tänne Mighty Highball -niminen auto, mutta meille annettiin Britzin HiTop. Käytännössä kyse on ihan samasta autosta samoilla varusteilla. Lisäksi verrattuna Uuden-Seelannin autoomme, tämä on rakennettu ihan samanlaiseen Toyota Hiaceen.
Kuskin valtakuntaa

Erot löytyvät sitten auton varustelusta. Tässä mallissa on manuaalivaihteet, mikä vaatii alkuun vähän totuttelua, sillä vaihdekeppi on kuljettajan vasemmalla puolella.

Päivisin takaosassa näyttää tältä
ja öisin tältä

Auton takaosassa on erikseen pöytä ja penkit pöydän molemmilla puolilla. Sänky pitää rakentaa pöydästä ja muutamista irtokappaleista aina iltaisin. Jackpotissa sänky oli pystyssä toisella seinustalla, ja siitä se sitten yöksi laskettiin alas.
Keittiö
Keittiövarustelu on ehdottomasti enemmän meidän mieleen tässä mallissa. Pöytätilaa on enemmän, ja kaasukeitin on integroituna pöytään. Jackpotissa oli erikseen pieni retkikeitin, joka piti aina nostaa pöydälle käyttöä varten. Lisäksi tässä mallissa on jostakin syystä mikro, vedenkeitin ja leivänpaahdin! Ja tietysti jääkaappi löytyy. Valitettavasti muut sähkölaitteet jääkaappia lukuunottamatta eivät toimi, jos auto ei ole leirintäalueen sähköpaikassa kiinni.

Ruoanlaittoa
Varusteita löytyy :)
 Ja toki tässäkin mallissa tuli mukana kaikki tarvittavat ruoanlaittovälineet, astiat, pyyhkeet ja sänkykamppeet lakanoineen. Eli mukavasti menee vielä viikko tien päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti