maanantai 12. toukokuuta 2014

RT05 Te Anau - Queenstown 11.-12.5.2014

11.-12.5.2014
Aurinkoinen sunnuntaiaamu

Tervehdys Queenstownista ja myöhästyneet äitienpäiväonnittelut äideille ja mummuille!
Ajoimme tänne sunnuntaina Te Anausta. Heräsimme ennen seitsemää ja ulkona lämpötila oli +3 astetta, joten oli aika kirpakka aamu! Päivästä tuli kuitenkin aurinkoinen, joten oli mukava ajella ja katsella maisemia:

Matkalla Queenstowniin

Periltä Queenstownista löysimme leirintäalueen, jossa olemme kaksi yötä. Huomenna tiistaina jatkamme matkaa Wanakaan. Leirintäalueen lisäksi täältä löytyi Mikolle frisbeegolfrata, ja tähän mennessä on rataa kierretty jo useampi kierros:

Frisbeegolffia Queenstownissa

...kuten myös tässä kuvassa!

Sinne se kiekko liitelee puiden väliin :)

Itse Queenstown ympäristöineen on todella kaunis. Vuoristomaisemia katsellessa voisi hyvin kuvitella olevansa jossakin Itävallassa tai Sveitsissä. Ei tosin olla kyseisissä maissa vielä vierailtu, mutta uskoisin maiseman olevan hyvin samankaltainen. Talviaikaan täältä löytyy laskettelukeskus, mutta vielä toistaiseksi lunta ei ole rinteissä. Lisäksi Queenstown on tunnettu "extreme-ekien" paratiisina, sillä täällä voi harrastaa ja kokeilla ties vaikka ja mitä aina benji-hypyistä riippuliitoon. Meille täällä riittää frisbeegolf ja kätköily oikein hyvin. ;)

Lake Wakatipu and Queenstown

Queenstownin keskustaa

kuten myös tämäkin... :)
Tänään maanantaina päivä on myös mennyt frisbeegolffin parissa. Nyt istuskelemme campervanissa, ja kohta pitäisi lähteä nukkumaan, jotta jaksamme lähteä heti aamusta ajamaan Wanakaan. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti