keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Toinen päivä Thaimaassa, Koh Samuilla

Aurinkoinen tervehdys teille täältä Samuin saarelta!

Koh Samui on tunnettu palmuistaan

Eilen illalla kävimme vielä kiertelemässä Lamai Beachilla ja löysimme paikallisen torin, jossa myytiin kaloja, hedelmiä, lihaa yms. Kiertelyn jälkeen menimme vielä syömään, ja minua alkoi väsyttämään ihan armottomasti! Meinasin nukahtaa ruokapöytään. :D Silmäluomet tahtoivat mennä väkisin kiinni, vaikka kuinka yritin pysyä hereillä. Kello taisi olla paikallista aikaa n. 9, eli olimme valvoneet 36h yhteensä (toki lentokoneessa nukuimme vähän). Siirryimme siitä sitten takaisin majapaikkaamme, kävimme suihkussa ja menimme nukkumaan.

Ruokapaikka
Heräsimme tänään vasta klo 12, joten tulipa siinä nukuttua sellaiset 14h! Ei hassummat yöunet. Kävimme syömässä aamupalan/lounaan samassa paikassa, missä söimme eilisiltanakin. Ruoka oli hyvää ja maksoi 160bahtia juomien kanssa kahdelta (n. 3,50€).

Fried rice with chicken, juomana Lipton lemon tea
 Ruokailun jälkeen suuntasimme kauppaan, ja kävimme ostamassa piknik-tarvikkeet geokätköilymiittiä varten. Järjestin sen tässä majapaikkamme lähellä rannalla, ja paikalle tuli runsaat 2 geokätköilijää. :D Toinen oli Saksasta ja toinen Tsekistä. Hauskaa oli ja saimme kuulla hyviä matkavinkkejä.

Event book
Sen jälkeen lueskelimme kirjoja siihen asti, että alkoi tulla pimeä. Kävimme vielä iltasella uudestaan kaupassa, sekä syömässä. Nyt kello alkaa olla jo hurjan paljon, joten taidamme tästä lähteä nukkumaan. Huomenna olisi tarkoitus käydä katselemassa vähän enemmän tätä Samuin saarta. 

Thaimaalaisilla on vähän erilaiset sähkölankaviritykset

-Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti