maanantai 20. tammikuuta 2014

Aurinkoinen maanantai


Hei vain taas!
Tänään on ollut jälleen aurinkoinen ja todella lämmin päivä. Nukuimme vähän pitempään tänään, sillä heräsimme vasta kymmenen jälkeen. No, me kyllä taidettiin myös mennä aika myöhään nukkumaan eilen illalla.

Lueskeltiin aamupäivä kirjoja, ja sitten Mikko halusi lähteä katsomaan myös itselleen shortseja samasta ostoskeskuksesta, jossa kävimme eilen. Niinpä suuntasimme jälleen kauppoihin, mutta valitettavasti sopivia shortseja ei Mikolle löytynyt. Yksi paita kuitenkin lähti Mikon mukaan, joten ei ollut turha reissu. Iltapäivästä palasimme takaisin mökille, vaihdoimme kamppeet ja lähdimme (yllätys yllätys) frisbeegolfradalle. Minä lähdin sillä välin geokätköilemään, ja löysinkin taas yhden (yhteensä 12 löytöä ja 1 event). Mikko kiersi radan iltapäivällä neljästi ja siinäpä sitten olikin tämän päivän tekemiset. Käytiin me vielä illalla syömässä ja nyt istumme tässä bungalowin terassilla. :)

Söin myös tänään varsin maukkaan ja makean jälkiruoan, vaikka se näyttääkin melko pahalta:
Bananas in coconut milk
Lisäksi kiinalainen uusivuosi tekee tuloaan, ja se alkaa näkyä katukuvassa. Noita kiinalaisia lyhtyjä roikkuu joka puolella:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti