lauantai 11. tammikuuta 2014

Mae Nam, Koh Samui

Aamu alkoi tuoreella kookospähkinällä
Tänään (perjantaina) siirryimme Lamai beachilta Mae Namiin, koska olimme varanneet majoituksen Lamailta vain kolmeksi yöksi. Mukava oli vaihtaa maisemaa, vaikka tuo rinkkojen kantaminen paikasta toiseen on oma hommansa. :D Otettiin songthaew, eli ns. lavataksi, jolla pääsi muutamalla eurolla tänne Mae Namiin. Täällä sitten kävimme parista paikasta kysymässä majoitusten hintoja, ja löysimme ihan mahtavan bungalowin. Sen hinta oli meidän budjetin ylärajoilla, mutta olemme nyt ainakin pari yötä täällä. 
Meidän bungaloowi :)

Ja sisältä :)


"Myös tässä majapaikassa ranta ihan ihan vieressä, vain 20-30 metrin päässä. Aaltojen kohina kuuluu ihanasti tähän terassille, jossa tällä hetkellä päivitän blogia kellon ollessa puoli yhdeksän. :) Täällä on muutes jo ihan pilkkopimeää. Aurinko laskee kuuden paikkeilla, jonka jälkeen tulee säkkipimeää."

Kirjoitin tuohon kommenttiin asti tätä tekstiä eilen illalla n. puoli yhdeksään asti, ja yhtäkkiä kesken kaiken katkesi netti. Jostakin syystä omistajat katkaisevat netin siinä vaiheessa, kun he lähtevät nukkumaan. Nyt aamulla puoli kymmenen aikaan netti on taas auki, joten jatketaan siitä mihin eilen illalla jäin:


Majapaikan ranta :)

Kun majoitusasia oli ok, lähdimme Mikon kanssa etsimään Samuin frisbeegolf-rataa, joka sijaitsee tässä lähistöllä. Se on ilmeisesti ainut kunnollinen rata koko Thaimaassa, ja Mikko oli todella innoissaan päästyämme paikan päälle. :) 9-väyläinen rata kiersi palmujen välistä ja lähtöpaikat oli merkattu maalatuilla kookospähkinöillä. Parin heittokierroksen jälkeen alkoi tulla ilta, joten lähdimme takaisin majapaikkaamme.Kävimme vielä kaupassa, ja sen jälkeen yritin kirjoittaa tämän blogitekstin ennen nukkumaanmenoa. No niin kuin kirjoitin, blogiteksti jäi kesken ja vietimme loppuillan lukien kirjoja.

Frisbeegolf –kausi 2014 on aloitettu!

Tänään olisi tarkoitus tutkia enemmän tätä Koh Samuin pohjoisrantaa, ja todennäköisesti frisbeegolfiä on myös päästävä pelaamaan.

Hyvää lauantaita kaikille, sitten kun joskus heräätte. :D



Viikon päästä lauantaina on kisat, joihin Mikko aikoo osallistua.

1 kommentti:

  1. Onpa todella hienon näköinen majapaikka :D Täällä on jotain toistakymmenta astetta pakkasta, joten lämmöstä voi vain unelmoida... Ihanaa viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista