keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tiistai ja keskiviikko Samuilla

Tervehdys edelleen täältä Samuilta!
Eilen aamu alkoi vaihteeksi aurinkoisena ja lämpimänä. Pakkasimme rantakamppeet mukaan, ja ajelimme aina Lamai Beachille asti tuttuihin maisemiin, joissa vietimme matkamme kolme ensimmäistä yötä. Hassua miten nopeasti aika menee, sillä olemme olleet reissun päällä nyt reilut 2 viikkoa. Kun pääsimme perille Lamaille, sää muuttui (taas!) pilviseksi. Menimme kuitenkin rannalle ja sinnikkäästi vietimme siellä pari tuntia, vaikka välillä vähän pisarteli vettä.
Mae Nam aurinkoisena aamuna
Lopulta kuitenkin luovutimme, ja palasimme takaisin tänne Mae Namiin. Kävimme syömässä, ja sen jälkeen suuntasimme taas frisbeegolfradalle. Siellä vierähti taas useampi tunti, kun Mikko kiersi radan kolmesti läpi. Minä vietin sen ajan lukemalla (Carita Forsgren: Auringon kehrä).

Illalla kävimme syömässä ja menimme hyvissä ajoin nukkumaan. Tänä aamuna heräsimme jälleen pilviseen päivään. Sää on tänään ollut "kylmä", jos +25 asteen lämpötilaa voi kylmäksi sanoa. :D Paikalliset kulkevat takeissa ja pitkissä housuissa. Toki meistäkin tänään on ollut viileää, sillä ihmeen hyvin olemme tottuneet lämpimään säähän.
Meidän tämänhetkinen bungalowi :)
Kävimme tänään postissa hakemassa pahvilaatikot viikonlopun frisbeegolfkisan palkintojen postittamista varten. Meidän harmiksemme posti oli kuitenkin kiinni, johtuen ilmeisesti Bangkokin levottomuuksista (muuten levottomuuksista ei täällä ole tietoakaan, sillä onhan Samuilta matkaa teitä pitkin yli 700km Bangkokkiin (ainakin Google Mapsin mukaan). Ja Suomen ulkoasiainministeriön uusimman tiedotteen mukaan Bangkokissa olijoita ohjeistetaan välttämään mielenosoituksia ja turhaa kaupungilla liikkumista iltaisin.

Joka tapauksessa emme ole Bangkokissa, vaan Samuilla ja aamulla seisoimme siinä postin porttien ulkopuolella miettimässä, että mitä teemme pakettien postittamisen suhteen. Emme seisseet kauaa, kun postin virkailija kuitenkin tuli avaamaan meille portin ja päästi meidät takaovesta sisään ostamaan pahvilaatikot pakettien postittamista varten. Näin ne asiat sitten kuitenkin hoituvat...
Suomen uusi rataennätys rikottu :)

Paketoimme pokaalit paketteihin, ja lähdimme taas vaihteeksi frisbeegolfradalle. Mikko osallistui viikkokilpailuun ja minä katselin Nigelin pikkutyttöjen kanssa englanniksi Disneyn elokuvan nimeltä Frozen. Kisat eivät menneet Mikon osalta kovin hyvin tällä kertaa, mutta harjoittelukierroksella Mikko teki uuden Suomen ennätyksen radalla (-3).

Aamukahvisetti
Loppuun vielä Mikon aamujen pelastus: Kaupasta löytyy tällaisia parin päivän kahvisettejä, jotka sisältävät kupit, pikakahvijauhetta kahteen kuppiin, sekä sokerit ja maitojauheet. "Lisää vain vesi", ja aamukahvi on valmis. Kuumaa vettä saa täältä majapaikasta, tai ihan kaupoistakin ilmaiseksi. Kaupoista löytyy kuumavesipisteet, joista voi ottaa kuuman veden tällaiseen kahviin, tai esimerkiksi nuudeliannokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti