maanantai 13. tammikuuta 2014

Kiertelyä Koh Phanganilla

Heips!
Täällä meidän naapurimökeissä on useammassa lapsiperheitä yöpymässä ja tänä aamuna herättiin lasten ääniin. Kylläpäs olikin kotoisa fiilis, ihan kun oltaisiin oltu Etelänkylällä Mikon kotona, jonne usein tulee lapsenlapsia yökylään. Terveisiä anoppilaan! :)

Reitin varrelta
Puolen päivän aikaan lähdimme sitten kiertelemään Koh Phanganin länsirantaa. Ajoimme täältä Haad Yaosta Haad Mae Haadiin ja sieltä Ao Chaloklumiin. Sieltä jatkoimme takaisin etelään ja matkan varrella pysähdyimme mm. Kiinalaisessa temppelissä:


Temppelin vartijat

Koukkasimme Thongsala Villageen, jossa kävimme kaupassa. Sen jälkeen ajoimme takaisin Haad Yaoon pysähdellen pariin otteeseen ottamaan turistikuvia. :D

Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet näihin hiekkarantakuviin...
Majapaikkamme rannassa on thaimaalaista hierontaa, ja tänään piti sitten sitäkin käydä kokeilemassa. Tunnin hieronta maksoi 300 bahtia, eli n. 6,60€. Ei paha hinta, ja kyllä oli ihana päästä tunniksi helpottamaan matkassa kipeytyneitä lihaksia. Ai niin, ja uimassakin kävimme tänään. Mikkokin uskaltautui uimaan tällä kertaa! :)
Sää on ollut vaihteleva, kuten kuvasta huomaa. Huomatkaa myös hienot lyhtypylväät tien laidassa!

Sää on ollut tänään vaihteleva. Aamulla oli pilvistä, ja pitkin päivää on tullut pieniä sadekuuroja. Toki välillä myös aurinko on paistanut pilvien lomasta. Lämpötilaan pilvisyys ei juuri vaikuta, vaan lämmintä piisaa pilvistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti