lauantai 25. tammikuuta 2014

Perjantai 24.1.



Perjantai 24.1.2014
Heräsimme aamulla aikaisin, kävimme aamupalalla ja lueskelimme kirjoja majapaikkamme parvekkeella. Mikon päänsärkykin (merimatkasta) oli hellittänyt yön aikana. Yritimme myös päästä koneellamme nettiin, mutta valitettavasti aamulla oli lyhyt sähkökatkos ja ilmeisesti siitä johtuen netti ei toiminut koko päivänä. 

Koh Taon kaunista maisemaa

Puolen päivän jälkeen lähdimme kiertämään saarta ja samalla kävimme useammassa paikassa kyselemässä sekä katsomassa majoituksia. Näyttää siltä, että turistit ovat vallanneet tämän saaren ihan täysin, joten täällä on varsin täyttä tällä hetkellä. Vapaana olevat majapaikat olivat a) joko ihan törkiän kalliita tai b) lautamökkejä, joiden tuuletus tapahtui lautojen raoista. :D Tulimme siihen tulokseen, että tämä nykyinen majapaikka on muihin verrattuna ihan hyvä, joten varasimme täältä lisäöitä. Jos olisimme tulleet tänne sesongin ulkopuolella, olisi majoitus varmasti paljon edullisempaa (…hintataso paremmin kohdillaan) ja tarjontaa olisi myös enemmän.
Tanote Bayn ranta mökkeineen

Itse Koh Taon saari on kaunis pieni saari, ja täällä on todella upeita maisemia. Turistimäärät vain vähän pilaavat saaren tunnelmaa, mutta niin kai se alkaa olla joka puolella Thaimaata. Lisäksi Tao on sen verran pieni, ettei saaren kiertelyyn mene kauaakaan, joten oli mukava kierrellä ja katsella maisemia.

Sää on ollut tänään lämmin ja aurinkoinen, joten Samuin pilvinen ja harmaa keli ei onneksi seurannut meitä tänne. Toivotaan, että keli myös pysyy aurinkoisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti