lauantai 25. tammikuuta 2014

Aurinkoa ja hierontaa

Siinäpä aika hyvä yhdistelmä! Tänään nimittäin on aurinko paistanut koko päivän ja me ollaan oltu rannalla. Käytiin aamupalan jälkeen kiertelemässä kauppoja, ja kirjakaupasta löytyi hyllyrivin verran suomenkielisiä (käytettyjä kirjoja. Mikko ostikin itselleen yhden pokkarin lisää, ja on lueskellut sitä päivän. Ja se miksi täältä löytyy kirjakaupasta käytettyjä suomalaisia kirjoja, johtuu yksinomaan siitä, että täällä on paljon suomalaisia. Pelkästään tänään ollaan nähty enemmän suomalaisia, kuin koko Thaimaa-ajan aikana yhteensä! Ja suurin osa, joihin on täällä törmätty, on suurinpiirtein meidän ikäisiä.

Meidän ranta illalla :)

No joka tapauksessa vietimme päivän rannalla, ja sen jälkeen lähdimme etsimään hierontapaikkaa. Löysimmekin todella hyvän paikan, joka sijaitsee Koh Tao Tropicana Resorttia vastapäätä kadun toisella puolen. Otimme tunnin jalkahieronnat, jälleen alle 7 euron hintaan. Hieronnat ja erilaiset hoidot ovat täällä niin edullisia, että on melkein pakko käydä, kun kerran halvalla saa. :D
Family Thai Massage

Illalla kävimme syömässä, ja törmäsimme irlantilais-puolalaispariskuntaan, jotka olivat suurinpiirtein meidän ikäisiä, ja ovat 5 kuukauden reissulla. He kertoilivat kokemuksistaan Laosissa, Kambodzassa ja Vietnamissa, joiden kautta olivat tulleet tänne Thaimaahan.
Jalkapohjan eri osat vaikuttavat eri kohtiin kropassa
Kaiken kaikkiaan tänään on ollut todella mukava päivä, ja voisi sanoa, että Koh Tao alkaa päivä päivältä tuntua paremmalta sen alkupettymyksen jälkeen, joka meillä ensimmäisenä päivänä täällä oli.

2 kommenttia:

  1. Juuri näin maanantaina, työpäivän jälkeen alkaa tuntua hyvälle idealle tulla käymään teille kylään :) Ei varmaan tarvi selittää... ihan minkälainen tahansa hierontakin kelpais :D
    Sinällään sää täällä on ollut suhteellisen siedettävä, vain muutama pakkasaste, tosin jknv tuuleskellut. Aurinkokin aina pilkahtaa, muttei vielä varaa että iho palais ;) Iloa toi aina niin herkulliset Runebergin tortut, joita mummu oli käyny poikien kanssa hakemassa Häggmannilta :P jotain hyvää siis tässäkin maanantaissa!

    VastaaPoista
  2. Tänään Mikolle totesinkin, että täällä maanantaikin tuntuu mukavalta päivältä... Joten tänne vaan! :) Mutta toivotaan, että saatte Suomessakin lisää aurinkoisia päiviä ja päivä päivältähän se teidänkin matka lähenee. :)

    VastaaPoista