sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Koh Phangan

 Tervehdys Koh Phanganilta!
Tänään siirryimme Koh Samuilta tänne Phanganille. Mae Namissa oli oma satama, josta pääsimme näppärästi katamaraanin kyydissä (½h) tänne. Rinkkojen kuljettaminen onnistui kätevästi niin, että Mikko ajoi ensin skootterilla minut +rinkkani satamaan, sen jälkeen oman rinkkansa ja lopuksi hän kävi luovuttamassa skootterin pois ja käveli reippaasti majapaikastamme satamaan. Sen aikaa minä odottelin satamassa ja vahdin tavaroitamme. Eipä tarvinnut raahata rinkkoja auringonpaahteessa. :D

Katamaraani

Kyydissä

Ohitimme pieniä saaria ja kalastusveneitä

 Perillä Phanganin saarella otimme kyydin Haad Yaon rannalle, jossa aloimme etsiä sopivaa majapaikkaa. Sopiva bungaloowi löytyi toisesta katsomastamme paikasta ja saimme majoituksen kohtuulliseen hintaan (n. 24e/yö). Tämäkin on ilmalämpöpumpulla varustettu mökki, jossa on oma kylpyhuone ja jääkaappi.

Kevätrullia
Loppupäivän olemmekin sitten viettäneet täällä majapaikassamme. Tarkoitus olisi olla Phanganilla perjantaihin asti, jolloin palaamme Koh Samuille osallistuaksemme frisbeegolfkisoihin.

Rauhallinen iltapäivä riippumatossa

2 kommenttia:

  1. Hei matkalaiset! Olosuhteet siellä ei näyttää edelleen suht siedettäviltä... mikäs täältä moista sanoessa, kun on pimeää, pakkasta -15 ja tuulee. Vakavasti harkitsin juuri auton sulattamista, jotta pääsis käymään kaupassa.. Ihanaa alku viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Katselinkin tuossa Kalajoen säätä Forecasta... Hrrr!

    VastaaPoista