torstai 9. tammikuuta 2014

Mopoilua Samuin eteläosassa

Viime yönä nukuimme vähän huonosti. Edellisyön 14 tunnin unien jälkeen ei sitten eilen illalla uni enää tahtonut tullakaan. Nukuimme ehkä kaiken kaikkiaan 5 tuntia katkonaista unta. Nyt sopii siis toivoa, että ensi yönä uni maistuu normaalisti, ja saadaan tämä unirytmi kohdilleen. :)

Rantamaisemaa matkan varrelta

Joka tapauksessa aamulla tuli noustua tooosi aikaisin, ja sen kyllä huomasi... Nimittäin kaikki paikat oli vielä kiinni, kun me jo reippaina oltaisiin käyty syömässä ja vuokraamassa skootteri. Noh, pikku odottelu ei kuitenkaan haitannut, ja tovin päästä saatiin ruokaa tällekin päivälle.

Henkilökohtainen kuski :) Ja asiallisesti kypärä päässä :)
Ruuan päätteeksi käytiin kysymässä skootterin hintaa, ja päädyttiin ottamaan se ihan tästä meidän omasta resortista. Päivävuokran hinnaksi tuli 150 bahtia, eli n. 3,30€. Skootterin tankki oli täysi, joten mehän lähdettiin melkein siltä seisomalta liikkeelle. Minua tosin vähän hirvitti ensin tämä liikenne, mutta Mikko ajoi todella hienosti vasemmanpuoleisessa liikenteessä. Minä sain vain nauttia kyydistä sekä maisemista! Alapuolella muutamia kuvia matkalla olleista maisemista.
Kävimme useammassakin temppelissä, tässä yksi niistä

Na Muangin vesiputous

Pieni poika leikkimässä rannalla
Matkan varrelta löytyi myös kivasti geokätköjä (5kpl). Skootterilla huristeltaessa ja maisemia katsellessa vierähtikin mukavasti koko päivä. Päivän jo kääntyessä iltaan palattiin tänne meidän majapaikkaan. Kävin uimassa meressä, ja Mikko on lueskellut kirjaa. Kohta voisi lähteä syömään. :)
Ensimmäinen kätkölöytö Thaimaasta

Todistetusti meressä uitu!

Ai niin, vietiin myös pyykkejä tänään pestäväksi. Huomenna voidaan käydä hakemassa puhtaat pyykit, joiden hinnaksi täällä tulee vajaa 80 senttiä/kg.


-Niina

1 kommentti:

  1. Maisemat siellä näyttää kyllä aivan ihanilta ♡ Tänne sen sijaan epäillään tulevan taas enemmän tyypilliset talvikelit, ainakin pakkasta lupailtu ja jotain vähän lumen tapaista tais jo vähän sadellakkin... Pyykit taidan tulla peseen sinne!

    VastaaPoista