maanantai 2. kesäkuuta 2014

[RT5 Aussit] Wedderburn - Geelong 31.5.2014



 31.5.2014 - Onnea tuoreelle ylioppilaalle Minnalle, mukavaa kesälomaa kaikille kesälaitumille päässeille sekä hyvää synttäripäivää minulle!
 

Lauantaiaamu alkoi varsin raikkaasti. Ulkona lämpötila oli alle 10 astetta, ja täällä on nyt virallisesti alkanut talvi. Söimme aamupalan, jonka jälkeen pakkasimme auton ja lähdimme liikenteeseen. Kävimme kätköilemässä, ja myöhemmin puolen päivän aikaan menimme paikallisten järjestämään kätköilytapahtumaan. Se olikin syy, miksi koukkasimme Wedderburniin. Kyllä kannatti! Väkeä oli paljon, ja tarjolla oli grillimakkaraa sekä hampurilaisia. Ilmeisesti tässä oli nyt kyseessä perinteinen paikallinen grillitarjoilu, sillä australialaiset tykkäävät grillaamisesta sekä grilliruuista! 

Tarjoilut maistuivat - myös meille!

Mukavaa oli, ja vasta iltapäivästä lähdimme jatkamaan matkaa. Päätimme ajaa takaisin Geelongiin, sillä Mikkoa houkutteli vielä päästä heittelemään kiekkoa Geelongin frisbeegolfradalle. Matkalla Geelongiin näimme valtavan paljon kenguruita! Tässä todistusaineistoa:




Puoli kuuden paikkeilla olimme Geelongissa, jossa menimme samalle leirintäalueelle, jolla olimme myös ensimmäisenä yönä. Tällä leirintäalueella pitäisi olla ilmainen netti, mutta se ei toimi! Siispä olen taas kirjoitellut blogia koneelle valmiiksi, ja päivitän näitä netin puolelle, kunhan vain saadaan yhteydet toimimaan. (2.6. löytyi sopiva nettipaikka)

Ai niin, ja oli meillä täälläkin kakkua 31.5.2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti