maanantai 16. kesäkuuta 2014

Puistoilua ja shoppailua Udon Thanissa

Kun suunnittelimme vierailua Udon Thaniin, oletin koko paikan olevan ihan tavallinen thaimaalainen pikkukaupunki, jossa ei juuri törmää länsimaalaisuuteen tai muihin länsimaalaisiin. Voi miten väärässä olin! Udon Thanissa asuu paljon länsimaalaisia, erityisesti eläkkeellä olevia. Länsimaalaisuus näkyy keskustan alueella monina ravintoloina, kahviloina ja baareina.  Enpä olisi myöskään uskonut, millaiset shoppailumahdollisuudet Udon Thanista löytyy. Täällä on useampi ostoskeskus, joissa on mukava viettää aikaa päivän kuumimpina hetkinä.

Tässä Mikko yrittää löytää ostoskeskuksen parkkihallista paikkaa skootterille
Central Plaza -ostoskeskus

 Iltapäivisin, kun kuumin hetki päivästä on ohi, paikalliset suuntaavat puistoon piknikille. Yksi todella kaunis puisto Udon Thanissa on nimeltään Nong Prachak Public Park. Mekin kävimme siellä piipahtamassa, ja tässä vielä muutamia kuvia kyseisestä puistosta:

Puisto sijaitsee järven rannalla

Palmuja

Järven yli menee kapeissa kohdissa siltoja

Hyvää piknik-evästä ovat esimerkiksi paikalliset hedelmät. Tässä kuvassa on rambutaaneja sekä mangostaneja, joita olemme syöneet useamman kerran. Ne ovat herkullisia ja makeita tuoreeltaan. Harmi että näitä ei voida tuoda Suomeen!


1 kommentti:

  1. Ja tänne paleltuu..... Nauttikaahan vielä täysillä, täällä on toppatakkikeli :/ Hienoja muuten nuo hedelmät :D

    VastaaPoista