lauantai 24. tammikuuta 2015

Sawadee eli tervehdys Thaimaasta!

Lukijoiden toiveesta matkakirjoitukset blogissa jatkuvat... :D


Koh Samui (kuva otettu puhelimen panoraama-asetuksella. Voit klikata isommaksi)

No niinhän siinä sitten kävi, että kun kerran käy Thaimaassa, tulee sinne mentyä uudelleen... Täällä siis olemme jälleen, kauniilla Koh Samuin saarella Mae Namin rannalla. Tällä kertaa tosin vain reilun parin viikon lomalla. Lentomme lähti torstai-iltana Helsingistä, ja perjantai-aamuna olimme Bangkokin lentokentällä. Lentokentällä menimme läpi passintarkastuksesta ja saimme Thaimaan leimat passeihin. Sen jälkeen haimme rinkkamme matkatavarahihnalta ja menimme tekemään uutta lähtöselvitystä toiselle lennolle Samuille. Kaikki sujui erittäin mallikkaasti, ja pääsimme odotustiloihin odottelemaan toista lentoamme. Koh Samuille lentää yksinoikeudella ainoastaan Bangkok Airways, joten heillä oli lentokentällä omat odotustilat asiakkaille. Meille tuli positiivisena yllätyksenä se, että heidän odotustiloissaan oli tarjolla ilmaiseksi välipaloja ja juotavaa. Yleensähän lentokentillä on vain business-luokan matkustajille omia odotustiloja ilmaisine tarjoiluineen.

Meidän bungaloowi Harry's bungalows and restaurant -nimisessä paikassa

Samuilla olimme viiden maissa, ja siellä meitä oli vastassa Nigel. Kylläpäs olikin tällä kertaa helppoa ja mukavaa tulla Samuille, kun kaikki järjestelyt oli tehty! Nigel vei meidät ensin kotiinsa (siis frisbeegolfradan tuntumaan), jossa tavattiin muita pelaajia ja yksi suomalainen pariskunta. Siellä meitä odotti myös Nigelin varaama skootteri, joka saatiin varsin huokeaan hintaan vuokrattua koko ajaksi (120baht/päivä eli n. 3,30€/). Yleensä skootterien hinnat ovat 200-300 bahtia.  Siinä jonkin aikaa juteltuamme meitä alkoi matkaväsymys painaa, joten Nigel kävi viemässä meidät majapaikkaamme.

Lähdössä skootterilla liikenteeseen (majapaikan koira saattelee)
 
Kyllä uni maistui hyvin pitkän matkan jälkeen. Aamulla virkeinä kävimme hakemassa kaupasta aamupalaa ja sen jälkeen Mikon piti tottakai päästä pelaamaan....noh, tiedätte kyllä mitä. Parin pelikierroksen jälkeen lähdimme skootterilla ajelemaan räätälille teettämään pukuja. Nigel suositteli meille Trend Fashion -nimistä räätäliliikettä, ja saimme siellä hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Maanantaina pääsemme ensimmäisen kerran sovittamaan, joten jännityksellä odotamme millaisia puvuistamme tulee. :) Niiden pitäisi olla noin viikon päästä valmiit.

Nyt vietämme iltaa tässä mökkimme terassilla rentoutuen. Palataanpas asiaan...
Räätälillä

1 kommentti:

  1. Makian näköistä oooo.... täältä vois laittaa tällaisia lumikohtasulaaonplussanpuolella -kuvia :( Siisti räätäliliike :)

    VastaaPoista