tiistai 31. joulukuuta 2013

Muutto takana, matka edessä!

Hei kaikki lukijat ja oikein hyvää uutta vuotta!

Muutto saatiin kunnialla loppuun, ja nyt on aikaa päivittää myös tätä blogia. Hiukan alkoi jo väsyttämään se usean päivän muuttorumba. Aina vain piti etsiä/hankkia lisää pahvilaatikoita, jotta saatiin kaikki tavarat kuskattua pois asunnolta. Koko viikon ajan olen miettinyt, että mistä hemmetistä sitä tavaraa on kertynyt. Mikolle jo totesinkin, että kun seuraavan kerran muutetaan, niin pakettiauton sijaan haetaan paikalle Pääkkösen jäteauto, niin sujuu muuttaminenkin paljon yksinkertaisemmin... :D


No joka tapauksessa asunto on nyt tyhjillään, ja avaimet annettu pois. Nyt voi sitten jo paremmin ruveta miettimään tätä tulevaa reissua. Joululahjaksi saatiin muutes siskoltani kaikista paras lahja, joka mun on ihan pakko esitellä nyt tässä välissä:

Reppureissaajan ensiapupakkaus sisälsi monenlaista tarpeellista tavaraa meidän reissua varten. Nyt pitäisi sitten ruveta pakkailemaan rinkkoja, ja miettimään tarkemmin, että mitä otetaan mukaan ja mitä jätetään kotiin. Toki alustavaa pakkailua on tehty (käytännössä olen itse tunkenut rinkkaan pitkin kuukautta aina sellaisia tavaroita, joita olen kokenut tarvitsevani tulevalla reissulla). Nyt ne tavarat täytyy käydä uudestaan läpi, ja miettiä vielä kerran että mikä on todella tarpeellista ja mikä ei. Rinkan tilavuus on kuitenkin melko rajallinen!

Ystävien kanssa ollaan myös treffattu ahkeraan, ja sunnuntaina oli vielä yhdet läksiäiskahvittelut harrastusporukalla. Nyt ollaan saatu niin monet hyvän matkan toivotukset, että tästä matkasta ei voi tulla mitään muuta kuin hyvä!

Seuraava päivitys tulee todennäköisesti koskemaan rinkan pakkaamisen ihanuutta, joten palataan pian asiaan!

-Niina

1 kommentti: